Emaldo Power Core

AI POWERED HOME ENERGY SYSTEM

Detta är varför Emaldo Power Core är bättre


Få din personliga offert


Hjärnan bakom det hela


Emaldo Power Core är mer än bara strömlagring. Vår egenutvecklade Energenie AI-motor är inbyggd i själva kärnan av vårt system.


 


Med en kombination av dess kunskap om din lokala framtida elprissättning ner till timmen, lokala väder- och soltimmesprognoser, samt dess unika förmåga att lära dig ditt hushålls energianvändningsmönster, kommer den automatiskt och konstant att spara pengar och minska ditt koldioxidutsläpp. fotavtryck.

- Väder och soltimmesprognos

- Känner till framtida nätpriser i förväg


- Lär sig ditt hushålls användarmönster

Säkerhet och miljö, hand i hand


Våra batteriboxar är byggda på den säkraste batteritekniken som finns tillgänglig, vilket gör Emaldo Power Core säker att vara med för hela familjen.


Samma batterier är till och med 100 % återvinningsbara, vilket gör det möjligt att återaktivera battericellerna även efter flera års användning. Återanvändning istället för att kassera urladdade batterier, även om de görs på rätt sätt, bidrar drastiskt till att minska koldioxidavtrycket och påverkan på vår gemensamma miljö.

- Temperaturkontrollvätska

- 100 % återvinningsbara batterier

- Vattenbaserad battericellstillverkning som minskar CO2-eq med 40 %
Säkerhet för hela familjen

Säkerhet går före allt annat och den är inbakad i själva kärndesignen hos Emaldo Power Core.


Den fysiska designen är gjord för att undvika exponerade ledningar och varma ventiler, vilket gör Emaldo Power Core AIO säker att vara runt för både barn och husdjur och våra batteriboxar är byggda på den säkraste batteriteknologin som finns tillgänglig, vilket skapar en säker miljö för dig hela familjen.

- Inga heta ventiler

- Inga synliga kablar
Allt inbyggt i en utbyggbar enhet


Emaldo Power Core är en äkta allt-i-ett-energihanteringslösning för hemmet, med vår anpassade högpresterande växelriktare, våra utbyggbara batteriboxar, Bluetooth® och Wi-Fi-anslutning, samt en dedikerad typ 2-laddare för elfordon , i ett snyggt skåp.


Allt-i-ett-designen av Emaldo Power Core AIO eliminerar behovet av installation av separata enheter, minskar utrymmeskraven drastiskt och möjliggör den kortaste systeminstallationstiden i branschen.
Med våra 3,1 kWh batteriboxar kan du utöka batterikapaciteten för en enda Emaldo Power Core AIO för att tillgodose nästan alla behov och om du vill gå riktigt stort tillåter systemet enkla parallellkopplingar för upp till extrema 86 kWh-system .


- Expanderbar


- Inbyggd elfordonsladdare


- En verklig allt-i-ett-lösning

Ladda ditt elfordon på ditt sätt


Emaldo Power Core är det enda systemet på marknaden med en dedikerad typ 2-laddare för elfordon inbyggd direkt i den.


EV-laddaren sparar dig inte bara från extra kostnader för att köpa den här separat, utan den låter dig ladda din bil precis som du föredrar.
Välj att endast ladda med solenergi eller be systemet att intelligent ladda med de billigaste möjliga nätpriserna, allt som fortfarande ser till att din elbil är redo att köras nästa morgon.

- Gå helt grönt


- Ha bilen redo när du behöver den


- KfW 442-finansiering godkänd


Sluta betala. Få betalt


Genom att låta din Emaldo Power Core att automatiskt ladda och ladda ur ditt batteri hjälper du till att stabilisera elnätet samtidigt som du tjänar pengar på det.


Som ägare av ett Emaldo Power Core hemsystem har du just nu en unik möjlighet att säkra 2000kr rakt in på ditt konto varje månad.


- Garanterad återbetalning på 2000kr varje månad


- Utbetalningar görs direkt från Emaldo in på ditt konto